Zarząd Główny Stowarzyszenia Polskich Barmanów informuje iż w dniu 29.10.2018 odbęda się Warszawie warsztaty barmańskie w celu wyłonienia polskiego reprezentanta na Riga Black Balsam Global Challenge 2018
buy footwear | Nike SB x Parra 'USA Federation Kit' T-Shirt - Brave Blue / White , AspennigeriaSpotkanie czołówki polskich barmanów odbędzie się w siedzibie studio barmańskiego firmy partnerskiej SCM Poland - generalnego dystrybutora firmy MONIN w Polsce.
Studio szkoleniowe SCM Polska znajduje się w Warszwie przy ul.Jana Pawła II 11.
Warsztaty odbędą się w godz. 10.00 - 15.00
Organizator zapewnia portfolio Balsam Riga, portfolio MONIN. Pozostałe ingrediencje ,uczestnicy warsztatów zapewniają we własnym zakresie
Uczestnicy warsztatów będa mieli niepowtarzalna możliwośc skorzystania z pełnej oferty produktów MONIN na polskim rynku.
Marka MONIN, jest obecnie uznawana za numer jeden na świecie na rynku syropów klasy premium, sosów deserowych oraz puree owocowych. To zasługa ponad 100 letniego doświadczenia oraz bogatej oferty- ponad 150 smaków sprzedawanych w 150 krajach na świecie. Do produkcji wyrobów MONIN wybierane są wyłącznie wyselekcjonowane i najlepsze owoce, kwiaty, przyprawy oraz orzechy. To sprawia, że powstają zawsze wyjątkowej jakości produkty o niepowtarzalnym smaku, kolorze i zapachu. MONIN – naturally inspiring.
Sprzęt barmański , składniki dekoracyjne oraz szkło konkursowe (2 szt.) wszyscy uczestnicy zapewniaja we własnym zakresie. !!!!!!!!
W związku z limitem miejsc, Zarząd Głowny SPB zaprasza na eliminacje następujących barmanów:
1. Agnieszka Cieślar
2. Artur Wawrzyszczak,
3. Rafał Dobrowolski
5. Bartek Baranowski
6. Paweł Machnio
7. Bajerski Krzysztof
8.Chwaściński Adrian
9.Grzegorz Łebek
10.Joanna Ślazyk
11.Jakub Kwaśny
12.Paweł Bryja
13.Damian Filipowicz
14. Łukasz Ogórek
15. Krzysztof Mirga
16. Mateusz Sięka
Prosimy o potwierdzenie udziału w eliminacjach do dnia 23.10.2018 na maila Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Po zatwierdzeniu zgłoszenia , regulamin konkursu zostanie przesłany drogą mailową.
Wszyscy pozostali członkowie SPB zainteresowani ewentualnym uczestnictwem eliminacjach proszeni sa o zgłoszenie swojej kandydatury na adres mailowy Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. do dnia 21.10.2018 w celu weryfikacji
z barmańskim pozdrowieniem
Ryszard Berent
Zarząd Główny Stowarzyszenia Polskich Barmanów informuje iż w dniu 29.10.2018 odbęda się Warszawie warsztaty barmańskie w celu wyłonienia polskiego reprezentanta na Riga Black Balsam Global Challenge 2018
Spotkanie czołówki polskich barmanów odbędzie się w siedzibie studio barmańskiego firmy partnerskiej SCM Poland - generalnego dystrybutora firmy MONIN w Polsce.
Studio szkoleniowe SCM Polska znajduje się w Warszwie przy ul.Jana Pawła II 11.
Warsztaty odbędą się w godz. 10.00 - 15.00
Organizator zapewnia portfolio Balsam Riga , portfolio MONIN . Pozostałe ingrediencje ,uczestnicy warsztatów zapewniają we własnym zakresie
Uczestnicy warsztatów będa mieli niepowtarzalna możliwośc skorzystania z pełnej oferty produktów MONIN na polskim rynku.
Marka MONIN, jest obecnie uznawana za numer jeden na świecie na rynku syropów klasy premium, sosów deserowych oraz puree owocowych. To zasługa ponad 100 letniego doświadczenia oraz bogatej oferty- ponad 150 smaków sprzedawanych w 150 krajach na świecie. Do produkcji wyrobów MONIN wybierane są wyłącznie wyselekcjonowane i najlepsze owoce, kwiaty, przyprawy oraz orzechy. To sprawia, że powstają zawsze wyjątkowej jakości produkty o niepowtarzalnym smaku, kolorze i zapachu. MONIN – naturally inspiring.
Sprzęt barmański , składniki dekoracyjne oraz szkło konkursowe (2 szt.) wszyscy uczestnicy zapewniaja we własnym zakresie. !!!!!!!!
W związku z limitem miejsc, Zarząd Głowny SPB zaprasza na eliminacje następujących barmanów:
1. Agnieszka Cieślar
2. Artur Wawrzyszczak,
3. Rafał Dobrowolski
5. Bartek Baranowski
6. Paweł Machnio
7. Bajerski Krzysztof
8.Chwaściński Adrian
9.Grzegorz Łebek
10.Joanna Ślazyk
11.Jakub Kwaśny
12.Paweł Bryja
13.Damian Filipowicz
14. Łukasz Ogórek
15. Krzysztof Mirga
16. Mateusz Sięka
Prosimy o potwierdzenie udziału w eliminacjach do dnia 23.10.2018 na maila Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.">Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Po zatwierdzeniu zgłoszenia , regulamin konkursu zostanie przesłany drogą mailową.
Wszyscy pozostali członkowie SPB zainteresowani ewentualnym uczestnictwem eliminacjach proszeni sa o zgłoszenie swojej kandydatury na adres mailowy Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.">Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. do dnia 21.10.2018 w celu weryfikacji
z barmańskim pozdrowieniem
Ryszard Berent