Agenda
AGENDA
Data i miejsce: 03.03.2013 - Krynica Zdrój
Godzina |
Wydarzenie |
17.00 - 18.00 |
Przyjazd uczestników i organizatorów konkursu |
18.00 - 18.30 |
Zapoznanie się z portfolio produktów konkursowych (zapewnionych przez Organizatora) |
18.30 - 19.00 |
Odprawa dla uczestników konkursu ( zapoznanie z regulaminem , losowanie numerów startowych , weryfikacja receptur ) - Prowadzący Bogdan Gałuszka Odprawa dla jurorów konkursu - Prowadzący Dariusz Kosiorek , Ryszard Berent |
19.15 - 21.00 |
Rozpoczęcie konkursu |
21.15 - 22.00 |
Finał konkursu (6 finalistów) |
Portfolio
PORTFOLIO produktów konkursowych (zapewnia Organizator)
1. Wino musujące - Schlumberger GOLD
2. Syropy MONINoraz puree dedykowane do cocktaili szampańskich
Asperula |
Mure |
Basil |
Puree Malina |
Jasmin |
Pomegranate |
Estragon |
Puree Truskawka |
Elder Flower |
Green Apple |
Anis |
Puree Marakuja |
Violet |
Mango Spicy |
Ginger |
Puree Kiwi |
Hibiscus |
Watermelon |
Cardamon |
Puree Mango |
Rose |
Black Berry |
French Vanila |
Puree Czerwone Jagody |
3. Likiery MONIN
- Apricot
- Banana
- Blackberry
- Blue Curacao
- Cassis
- Cherry Brandy
- Coconut
- Caffee
- Dark Cacao
- Frosted Mint
- Green Apple
- Green Melon
- Green Mint
- Litchee
- Orange Curacao
- Original Lime
- Peach
- Raspberry
- Raspberry
- Triple Sec
- Vanilia
- Violet
- Watermelon
- White Cacao
- Wild Strawberry
4. Soki TYMBARK
- Pomarańcza
- Jabłko
- Grejpfrut biały
- Grapefruit czerwony
- Czarna porzeczka
- Banan żołty
- Ananas
- Pomidor
- Kiwi
- Żurawina
- Kaktus
- Wiśnia
- Granat
5. NESTLE WATERS - Woda Perrier, Vittel