24.07.2017 - Warsztaty barmańskie | |
10.30 - 11.00 | Przyjazd i recepcja uczestników |
11.00 - 11.15 | Odprawa dla uczestników eliminacji oraz przedstawienie programu warsztatów. |
11.20 - 13.20 |
Moduł I - Zapoznanie się z aktualnym regulaminem WCC 2017 oraz specyfika kategorii "after dinner"
|
13.20 - 14.00 | Przerwa |
14.00 - 16.00 |
Moduł II - Zapoznanie się z portfolio produktów WCC 2017 (produkty obowiązkowe Aquavit / Ponthier)
|
16.00 - 16.30 | Przerwa |
16.30 - 18.00 | Moduł III - Szkolenia produktowe firm Partnerskich SPB |
25.07.2017 - Konkurs eliminacyjny | |
09.00 - 10.30 | Uczestnicy eliminacji przygotowują 3 rózne receptury konkursowe cocktailu " after dinner " do oceny eksperckiej |
11.00 - 11.30 | Ogłoszenie wyników rundy I - 6 receptur przechodzi do rozgrywki finałowej |
11.30 - 12.00 | Jury degustacyjne dokonuje wyboru najlepszej receptury oraz barmana reprezentującego SPB na Mistrzostwach Świata 2017 |
12.30 | Spotkanie organizacyjne dla członków SPB zainteresowanych uczestnictwem w WCC 2017 ( 15.10 . - 19.10. 2017 Kopenhaga ) - obecnośc obowiązkowa ** |
** Organizator informuje iż ze względów organizacyjnych nieobecnośc osób zainteresowanych wyjazdem reprezentacji SPB na Mistrzostwa Świata 2017 skutkuje brakiem możliwości uczestnictwa w imprezie.
Ważna informacja !!!!!
Wszyscy uczestnicy eliminacji są zobowiązani wypełnić do dnia 10.07.2017!!!
Zgłoszenia po tym terminie nie będa akceptowane przez Organizatora.
Organizator zastrzega sobie prawo do zmian w Agendzie konkursu.!!!!!