Brać barmańska powiększyła się o grono kilku certyfikowanych adeptów tej sztuki. Wszystko dzięki egzaminowi, który miał miejsce w toruńskim hotelu „Gotyk”. Dla Stowarzyszenia Polskich Barmanów była to premiera zewnętrznego certyfikowania szkoleń barmańskich.
Best Sneakers | jordan Release DatesRegulamin i portfolio konkursu Calvados Nouvelle Vogue International Trophies 2017
Sneakers Store | New Balance 991 Footwear
Zarząd Główny Stowarzyszenia POlskich Barmanów ma przyjemność poinformować iż tegoroczna edycja eliminacji międzynarodowego konkursu barmańskiego "Calvados Nouvelle Vogue International Trophies"
odbędzie się w Krakowie w "Starej Zajezdni by de Silva" ul. Świętego Wawrzyńca 12.
Organizator wyznaczył datę na 06.02.2017 od godz. 10.00.
Zapraszamy wszystkich profesjonalnych barmanów, członków SPB do wzięcia udziału w tej bardzo prestiżowej imprezie. Zwycięzca jak co roku będzie reprezentował Polskę na imprezie finałowej która odbędzie się w Granville zwanym Monaco północnej Francji.w dniach 09.04 -11.04.2017.
Barmani profesjonalni przygotowują po 2 receptury short / long które muszą zawierać min. 3 cl Calvados
6 najlepszych w eliminacjach startuje w finale.Łączna nota z eliminacji i finału wyłania zwyciężcę konkursu.
Sędziowanie w stylu włoskim.
Zapraszamy szkoły hotelarsko-gastronomiczne aby zgłosiły swoich uczniów do konkursu albowiem ronież zwycięzca w kategorii junior będzie reprezentował Polskę w finale konkursu.
Przewidujemy 26 miejsc w każdym z finałów.
Ważna informacja:
Szkoły mogą zgłąszać po kilku kandydatów,jednak Organizator będzię przydzielał miejsca według następujacego klucza
Uczniowie przygotowują receptury shortdrink - min. 3 cl Calvados
Szczegółowe regulaminy oraz druki zgłoszeniowe w załącznikach.
Agenda imprezy oraz portfolio produktów które zapewnia Organizator ukaże się na stronach SPB do dnia 18.01.2017.
Wszelkie pytania odnośniw regulaminu oraz warunków uczestnictwa prosimy kierować na adres e-mail Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Załączniki
PROFESSIONAL BARTENDER TECHNICAL FORM
STUDENTS IN BARTENDING TECHNICAL FORM
Formularze kontaktowe:
z barmańskim pozdrowieniem
Ryszard Berent