„III Tymbark Drink Festiwal” Krynica Zdrój 7-9 marca 2011.
Running sneakers | Nike Air Force 1 Low UV Reactive Swoosh - DA8301-101Zwycięzcy oraz ich wykreowane napoje mieszane:
I Miejsce
Monika Krzemieniewska
Eliminacje Soft:
„Kwiat Pustyni”
1,5 cl sok pomarańczowy Tymbark
1,5 cl sok ananasowy Tymbark
1,0 cl syrop Sakura (kwiat kwitnącej wiśni) Monin
2 szt. Truskawka
0,5 szt. Brzoskwinia konserwowa.
Wykonanie: Blender
Dekoracja: Owoce i kwiaty.
Finał:
„ Impression Fruit”
1,0 cl J&B whisky
1,0 cl syrop Passion Fruit Monin
2,0 cl Redberry Finest Call
2,0 cl sok żurawinowy Tymbark
1,0 cl sok linonkowy Tymbark
II Miejsce
Krzysztof Pykosz
Eliminacje Soft:
„Róża ma kolce”
5 cl sok żurawinowy Tymbark
3,0 cl mus malinowy
2,5 cl syrop Rose Monin
0,5 cm świeża papryczka chilli
Top up Perrier Nestle Waters
Wykonanie: Madlerowanie i Szejkerowanie
Dekoracja: Owoce i warzywa.
Finał:
„Chcę się całować”
3,0 cl Finlandia Grapefruit Brown Forman
Top up sok Pomarańcza Sycylijska Tymbark
1,0 cl Lime Sour Finest Call
2,0 cl syrop Rose Monin
Splash Perrier Nestle Waters
III Miejsce
Wojciech Urbański
Eliminacje Soft:
„Drym-Tym”
5 cl sok bananowy Tymbark
2,0 cl sok św. cytryna
1,5 cl syrop Cucumber Monin
2 cl Strawberry Puree Monin
Top up Perrier Nestle Waters
Wykonanie: Szejkerowanie
Dekoracja: Cykoria, trawa cytrynowa, pomarańcz, porzeczka, borówka, ogórek.
Finał:
„ Tymbarnaś”
4,0 cl Finlandia Cramberry
6,0 cl sok żurawinowy Tymbark
2,0 cl Melocoton Marie Blizard
1,5 cl syrop Vanilla Monin
1,5 cl sok św. cytryna